Friskis&Svettis

Med tanke på att det inte funkar med bara Sunne-träning så har jag naturligtvis varit i Karlstad på träning också! Det blev ett skivstångspass med syrran på Friskis&Svettis! Felstavat dock i ett tidigare inlägg. Men det får gå bra ändå, och som sagt så får ni har överseende med särskrivningarna hälsar bloggens Ordpolis ;)
jaha, men vad var det som var bra med Friskis&Svettis pass? JO det var en massa saker! Det var ett jäkligt roligt pass faktiskt. Träningsvärk i axlarna var ett faktum.
Det som var bra var framförallt att man aldrig behövde plocka på och av vikter från skivstången hela tiden utan man plockade bara AV. Till skillnad från Bodypumpen där man plockar både på och av. Det kändes bekvämt! Men det beror såklart på att man tränade varje muskelgrupp endast en gång på Friskis-passet och inte flera gånger under passets gång som på Pumpen. Vilket som är bäst det vet jag inte, men kul med variation! ;)
Nedanför har vi en bild på glädjen som kommer efter ett svettigt pass! :D
Denna träning var under helgen men den här veckan blir det nya tag! Springning idag som vi sa i tidigare inlägget. Det vi glömde säga var att vi från början tänkte springa intervaller med hjälp av pulsklocka. haha, såklart så gick det snett.
Efter EN OCH EN HALV minuts lätt jogging så hade Evelina pulsen 210 slag / min. Vi gav upp pulsklockan för den här gången. Det kändes lite för otroligt, med tanke på att en vanlig maxpuls anses vara 220 slag /min minus sin egen ålder.... ;)
Peace out people
web.friskis&svettis.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0